40-45

Studio 100 gaat zijn grote Spektakel-musical 40-45 opvoeren in onze mooie gemeente Puurs!

Koop tickets voor Spektakel-musical 40-45

 

Beleef meer in Puurs

Tafelen

In de buurt vind je heel wat gezellige spots om lekker te eten. Je krijgt bij deze zaken zelfs een aangepast 40-45 menu voorgeschoteld!

Dé bar voor een unieke beleving vind je in Fort Liezele.

Logeren

De leukste plekjes voor een totaalbeleving 40-45? Die vind je bij ons!

Bekijk nog meer adresjes op de website van Toerisme Klein-Brabant.

Activiteiten

Nog tot 2 december vind je in cc Binder een expo over de spektakel-musical terug. Bekijk de maquette van het Pop-Up Theater, krijg een impressie van het decor en kom alles te weten over de aanloop naar de première.

Bezoek het museum in Fort Liezele. Fort Liezele is één van de best bewaarde en gerestaureerde pantserforten van de Vesting Antwerpen.

Breng een bezoek aan het fort en krijg 2 euro korting op vertoon van je ticket van de Spektakel-musical 40-45!

Na je bezoek aan het fort ga je gezellig iets drinken in Fortcafé De Batterie. Een unieke, prachtig ingerichte bar in het fort!

Onlangs werd aan de site van het Fort een groot Park aangelegd, met wandelpaden, looppistes, een waterpartij en veel groen. Puur genieten in de natuur.

Het Emile Verhaerenmuseum is een literair museum, volledig gewijd aan de Franstalige dichter en kunstcriticus Emile Verhaeren (1855-1916).

 

Winkelen in Puurs

Een gemeente met heel wat ervaren winkeliers waar je terecht kan, dat is waar je je in Puurs aan kan verwachten. Laat je dus begeleiden door echte vakmensen bij je aankoop. Alle info over winkelen in Puurs.

Je kan gratis parkeren in het centrum.

Bereikbaarheid

Vanaf het station van Puurs kan je met de bus rechtstreeks naar het Pop-up Theater. Meer info vind je op de site van de musical.

Toerisme Klein-Brabant

Meer inspiratie voor een fijne dag in onze streek vind je op de website van Toerisme Klein-Brabant.