naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Winter van Puurs-Sint-Amands

do 13 december 2018
De Winter van Puurs-Sint-Amands draait op volle toeren. Speciaal voor jou zetten we de eerstvolgende activiteiten in de kijker. Mis het niet!

Vuurspektakel

Koud, zo’n winter? Dan zetten we toch gewoon de boel in vuur en vlam! Dat doen we met Incontri#2, een magisch vuurspektakel op de site van de voormalige theaterzaal de Kollebloem. De voorstelling gaat over het verglijden van de tijd en brengt een magische mix van vuurspektakel, circus en theater. Hartverwarmend voor jong en oud. 

Zaterdag 22 december 2018

Hondsmarkt Puurs, om 20.00u

Kerstmarkt in Puurs

All we want for christmas is … een kerstmarkt! En die krijg je. Op zondag 23 december kuier je tussen gezellige kraampjes op het Kerkplein en de Botermarkt, tot aan Winterbar 725. En natuurlijk geen kerstmarkt zonder de Kerstman: hij komt op bezoek met een zak vol snoepgoed. 

Zondag 23 december 2018

Kerkplein Puurs, vanaf 14.00u

Lichtjeswandeling 

De winter is de donkerste periode van het jaar. Daarom steken we op vrijdag 28 december samen het licht aan tijdens de Lichtjeswandeling! De tocht voert je langs de mooiste plekjes in het centrum van Puurs. Aan jou om je uit te dossen in een originele lichtoutfit. 

Vrijdag 28 december 2018

De lichtjeswandeling is intussen helaas volzet.

 

Ontdek de Winter van Puurs-Sint-Amands op www.wintervanpuurs-sint-amands.be

Nieuwsoverzicht
PSA_logo_winter

Openingsuren & contact

vrijetijdsloket

adres
Hondsmarkt 22870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be