naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De Winter van Puurs-Sint-Amands komt eraan!

vr 16 november 2018
De temperaturen duiken naar beneden. Hoog tijd dus om het extra gezellig te maken. Dat doen we met de winter van Puurs-Sint-Amands. Verwacht je vanaf 6 december aan een resem hartverwarmende activiteiten.

Winterbar met ijspiste
Winterbar 725 is terug van weggeweest. Je vindt de gezellige chalet op de Hondsmarkt. De winterbar is elke dag open van 6 december tot 6 januari – alleen op Kerstdag sluit ze de deuren. Uniek aan de winterbar? Dat ze wordt uitgebaat door verenigingen uit Puurs-Sint-Amands. Liefst 67 organisaties zijn van de partij: de opbrengst mogen ze gebruiken voor hun eigen werking of wegschenken aan een goed doel.

Ook dit jaar ligt er naast de bar weer een ijspiste te blinken. Op een oppervlakte van 15 bij 20 meter kun jij naar hartenlust over het ijs zoeven en pirouetjes draaien. Je mag je eigen schaatsen meebrengen of er een paar huren aan de kassa.

Winter vol gratis activiteiten
De Winter van Puurs-Sint-Amands is natuurlijk meer dan een winterbar alleen. Zet je schrap voor een reeks gratis evenementen. Tijdens Oorverwarmer luister je bij onze lokale handelaars naar sterke muzieksets. En tijdens het Vuurspektakel zie je hoe de voormalige site van theaterzaal de Kollebloem in vuur en vlam gezet wordt. Strek je graag de benen? De lichtjeswandeling voert je langs verborgen parels in het centrum van Puurs. Via de K.I.P.-wandeling bewonder je dan weer kunst op openbare plaatsen. En natuurlijk: geen winter zonder kerstmarkt en nieuwjaardrink!

Het volledige programma van de Winter van Puurs-Sint-Amands?
Surf snel naar www.wintervanpuurs-sint-amands.be.

Nieuwsoverzicht
Winterbar725(LogoOnly)2

Openingsuren & contact

vrijetijdsloket

adres
Hondsmarkt 22870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be

Lees meer artikels over