naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gratis opleiding over UiTdatabank voor verenigingen

wo 07 november 2018
Heb jij een vereniging in onze gemeente? Stop dan zeker jouw evenementen in de UiTdatabank. Op maandag 26 november ontdek je tijdens een gratis opleiding hoe je dat doet.

Van katern naar magazine
Vroeger namen we je activiteit op in de UiTkalender. Die werd als katern toegevoegd aan ons maandelijkse magazine Puur. Vanaf volgend jaar maken we een UiTmagazine van minstens twintig pagina’s, met een oplage van 13.300 exemplaren! Omdat het om de twee maanden verschijnt, moet jij er op tijd bij zijn om je evenement te registreren in de UiTdatabank. Deze handleiding helpt je daarbij op weg.

Gratis opleiding over UiTdatabank
Ben je niet vertrouwd met de UiTdatabank? Geen zorgen. Speciaal voor jou organiseren we een gratis opleiding. Die vindt plaats in cc Binder (Kristalzaal) op maandag 26 november om 20.00u. Schrijf je in met een mailtje naar vrijetijdsloket@puurs.be, vóór 19 november. Breng gerust je eigen laptop mee, zo kun je meteen ter plaatse oefenen. 

Groot bereik
Via de UiTdatbank bereik je heel wat mensen. Je activiteit verschijnt sowieso op www.uitinvlaanderen.be en in de gratis UiT app. Bovendien stroomt ze door naar de vrijetijdsagenda van 500 UiT-partners. Daartussen zitten mediareuzen als Gazet van Antwerpen, HUMO, Radio 1 en Ketnet.

Nieuwsoverzicht
uit in puurs-sint-amands

Openingsuren & contact

communicatie

adres
Hoogstraat 292870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 66
e-mail
communicatie@puurs.be

Lees meer artikels over