naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Film in november

ma 29 oktober 2018
Deze week startte onze nieuwe filmmaand met het net in de bioscoop verschenen The Sisters Brothers. Volgende week is regisseur Koen Mortier te gast met zijn film Engel!

In Engel zijn de gelijkenissen met het tragische levenseinde van Frank Vandenbroucke zijn zeer opvallend. Na de film is er een Q&A met regisseur Koen Mortier. Deze special screening is een samenwerking met Puurs-Sint-Amandse wielertoeristenclubs WIK '70 Puurs, PuurCycling, Snelvoeters, Willaert-Van Boom, Coolhem Vets, Breendonkse Trappers en KWB Fietsers Oppuurs.

Tijdens Kunstendag voor Kinderen op zondag 18 november gaat horrorspecialist Eli Roth (Hostel) met The House with a Clock in its Walls Steven Spielberg achterna met een huiverprent voor kinderen, en dan vooral Harry Potter-fans. Centraal staat een weesjongen die ontdekt dat zijn pleegouders over magische krachten beschikken.

Voor zijn eerste, langverwachte Hollywoodfilm koos Felix van Groeningen voor het waargebeurde verhaal van de aan crystal meth verslaafde Nic Sheff en diens vader David. Beautiful Boy met topacteurs Steve Carell (The Big ShortFoxcatcher) en Timothée Chalamet, de rijzende ster die nog maar net bekomen is van zijn doorbraakrol in Call Me By Your Name, staat op 20 november op het programma van Film Fest Gent On Tour.

Op 27 november sluiten we de maand af met een namiddag- én avondvoorstelling van Niet schieten. De nieuwe film van regisseur Stijn Coninx is gebaseerd op het boek en levensverhaal van David Van de Steen, Niet Schieten, dat is mijn papa! en wordt gevolgd vanuit het standpunt van Davids' grootvader, een rol vertolkt door Jan Decleir. Ruim 25 jaar na Daens betekent dit een nieuwe grote en intense samenwerking tussen Coninx en Decleir met een historisch verhaal dat actueler is dan ooit tevoren.

Meer films ontdek je via www.ccbinder.be/film.

Nieuwsoverzicht
engel.jpg

Openingsuren & contact

vrijetijdsloket

adres
Hondsmarkt 22870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be

Lees meer artikels over