naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Musical 40-45 in première gegaan

ma 08 oktober 2018
Gisteren werd onze gemeente overspoeld door bv’s en journalisten. Reden? De wereld-première van de Studio 100-musical 40-45. Daags voordien al mochten inwoners van Puurs en Sint-Amands naar de avant-première.

Onze inwoners zijn de eerste toeschouwers
Studio 100 bouwde langs de N16 een Pop Up-Theater. In de toekomst zijn daar onder meer de musical Sneeuwwitje en de jubileumtoer van K3 te zien. Maar vandaag is het al 40-45 wat de klok staat. Als geste gaf Studio 100 inwoners van Puurs en Sint-Amands de kans om tickets te kopen met vijftig procent korting. En dat voor twee exclusieve avant-premières. De 3200 beschikbare plaatsen vlogen de deur uit. En de reacties waren lovend: van ‘ongezien’ tot ‘indrukwekkend’, van ‘technisch hoogstandje’ tot ‘topcast’.

Gemeente verwelkomt musicalliefhebbers
Al meer dan 230.000 mensen kochten een kaartje voor de musical. Dat betekent dat zij straks allemaal neerstrijken in onze gemeente. We zullen hen met open armen ontvangen! Horecazaken serveren hun eigen 40-45-menu. Hotels en B&B’s bieden speciale arrangementen aan. En wie het Fort van Liezele bezoekt, krijgt 2 euro korting op vertoon van zijn musicalticket. Ontdek alles over het aanbod.

Expo in cc Binder
De voorstelling 40-45 zoomt in op het verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog. De cast telt ronkende namen als Jonas Van Geel, Jelle Cleymans en Jo De Meyere. Regisseur Frank Van Laecke leidt de spektakelmusical in goede banen. Wil je meer van dat? Trek dan zeker eens naar cc Binder, want daar loopt nog tot 2 december een expo over the making-of van de musical. De toegang is gratis.

Omdat de voorverkoop als een trein liep, reserveerde Studio 100 nog een derde show voor inwoners uit Puurs en Sint-Amands. Die vindt plaats op 9 december en is zo goed als uitverkocht

Nieuwsoverzicht
40-45 (studio 100)

Openingsuren & contact

vrijetijdsloket

adres
Hondsmarkt 22870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be