naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Maak de openingsfilm van cc Binder mee

do 06 september 2018
Inderdaad, here we go again!

Vanavond is de openingsfilm van het nieuwe cc Binder - toepasselijk - Mamma Mia! Here We Go Again.

Het vervolg op de eerste film toont zowel de gebeurtenissen die erop volgen als deze die aan het hotel op het Grieks eiland voorafgingen. In het verleden ontmoeten we een jongere Donna die volop van het leven geniet. We volgen haar romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill. Na een tijd blijken de romances niet enkel rozengeur en maneschijn te zijn. In het heden worstelt een zwangere Sophie met de afwezigheid van haar moeder.

We zien alle hoofdacteurs terugkeren in het vervolg en ook zangeres Cher krijgt een rol in de nieuwe film.

Volgende week zie je de eerste Film Fest Gent On Tour in de nieuwe filmzaal Kollebloem: Utøya 22.juli, een exclusieve preview uit het programma van Film Fest Gent 2018. In de media is veel geschreven over het manifest van Anders Behring Breivik en zijn proces. Met zijn film wil regisseur Erik Poppe aandacht schenken aan de slachtoffers en hun strijd om te overleven. Het levert een indringende en angstaanjagende reconstructie op van een dag die in ons geheugen gegrift staat.

Verder staat er in september het langverwachte The Man Who Killed Don Quixote op het programma. Na 17 jaar pre-productie is de legendarische regisseur Terry Gilliam (12 MonkeysBrazil) er eindelijk in geslaagd om zijn mythisch droomproject te verfilmen. Hij kan daarvoor rekenen op een droomcast aangevoerd door Adam DriverJonathan PryceStellan Skarsgård en Olga Kurylenko.

Het volledige filmprogramma ontdek je via www.ccbinder.be/film.

Let's get the party started!

Nieuwsoverzicht
mammamiaherewegoagain.jpg

Openingsuren & contact

vrijetijdsloket

adres
Hondsmarkt 22870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be

Lees ook

Lees meer artikels over