naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Twee nachten hinder aan ovonde Rijksweg (N16) in Puurs

ma 03 september 2018
Op maandag 17 en dinsdag 18 september voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gedurende twee nachten werken uit aan de ovonde van de Rijksweg (N16) in Puurs (Brabantcomplex). Aan de op- en afritten van de ovonde worden er drie voegen vernieuwd. Het verkeer wordt plaatselijk omgeleid.

Vernieuwing voegen
Aan de ovonde van de N16 in Puurs (Brabantcomplex) worden op drie op- en afritten de overgangsvoegen tussen het wegdek in asfalt en het wegdek in beton vernieuwd. Deze voegen laten het beton toe om uit te zetten bij temperatuurschommelingen, zonder dat daarbij het asfalt omhoog wordt geduwd.

Twee nachten hinder
De werken zullen ’s avonds en ’s nachts (20.00u tot 06.00u) plaatsvinden om de hinder voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken.

  • In de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 september zijn de afrit komende van Willebroek en de oprit richting Willebroek afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de N16 richting Temse, Klein-Mechelen, Lodderstraat en de N16 richting Willebroek.
  • In de nacht van dinsdag 18 op woensdag 19 september is de oprit richting Temse afgesloten. Het verkeer rijdt de N16 op richting Willebroek, verlaat de N16 ter hoogte van de carpoolparking Puurs en rijdt via de Dendermondsesteenweg de N16 opnieuw op richting Temse.

Weersgevoelig
Deze werken zijn erg weersgevoelig. Bij regenweer of lage temperaturen kunnen de werken niet plaatsvinden.

AWV en de aannemer zullen er alles aan doen om de hinder van de werken zo kort en zo klein mogelijk te houden.

Nieuwsoverzicht
wegenwerken

Openingsuren & contact

communicatie

adres
Hoogstraat 292870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 66
e-mail
communicatie@puurs.be

Lees meer artikels over