naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Groepsaankoop groene stroom

vr 24 augustus 2018
Wil jij besparen op je energiefactuur? En wil je daarbij ook je steentje bijdragen tot het milieu? Doe dan zeker mee met de groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie Antwerpen. Ook Puurs steunt dit initiatief.

Inschrijven online
Tot en met 25 september kan je vrijblijvend en zonder enige aankoopverplichting online inschrijven via de website www.samengaanwegroener.be. Op 26 september is er een online veiling en kunnen de energieleveranciers hun beste bod doen. De leveranciers brengen een zo scherp mogelijk bod uit op een 1-jarig contract van 100% groene stroom en/of aardgas. Uiterlijk op 12 oktober ontvang je een persoonlijk voorstel met een duidelijk zicht op je mogelijke besparing. Voor 13 november beslis je om al dan niet te veranderen van energieleverancier.

Geen toegang tot het internet
Heb je geen toegang tot het internet, dan helpt de gemeente je graag verder. Vanaf maandag 20 augustus tot vrijdag 21 september kan je iedere werkdag van 9.00u tot 12.00u terecht bij de milieudienst in het gemeentehuis. Is het onmogelijk om tijdens de openingsuren langs te komen, maak een afspraak op het telefoonnummer 03 890 76 16. Vergeet niet je laatste eindafrekening(en) (12 maanden) van elektriciteit en aardgas mee te brengen!

Hou je energiecontract voordelig
Ook als je eerder voor een voordelig energiecontract koos (al dan niet via een groepsaankoop), kan je besparen door je in te schrijven. Je huidige contract kan namelijk verlengd worden aan duurdere prijzen.

 

Nieuwsoverzicht
Groene stroom groepsaankoop

Openingsuren & contact

milieu

adres
Hoogstraat 292870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 16
e-mail
milieu@puurs.be