naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Pukema staat voor de deur! Ontdek het programma

vr 24 augustus 2018
14, 15 en 16 september staan vast al met stip in je agenda. Terecht, want dan is het weer Pukema. Voor veel Puursenaars het feest van het jaar! Ook nu weer wordt het drie dagen lang met volle teugen genieten.

Ga voor het volledige programma naar www.pukema.be of volg Pukema op facebook!

VRIJDAG
We trappen het feest vrijdag al op gang. Trek naar de Beachbar aan het station en nip aan een drankje in je strandstoel. Of zoek de gezelligheid op van Coté Jardin in de Dorpsharttuin.

ZATERDAG
Zaterdag staan er wel honderd-en-een activiteiten op het programma. Wandel het hele parcours af en laat je verrassen door straattheateracts. Circusliefhebbers halen hun hart op aan het Kerkplein. En dan zijn er natuurlijk nog de concerten op het Dorpshart! ’s Namiddags nemen de vijf prinsesjes van Prinsessia de allerkleinsten op sleeptouw. ’s Avonds zorgen Niels Destadsbader en The Scabs voor klappende handen en dansende benen.

ZONDAG
Traditiegetrouw sluiten we Pukema op zondag af met Puus Pruuft. Op deze culinaire markt slenter je van de ene naar de andere foodtruck. Wat voor lekkers kies jij? Ondertussen bewonder je stemmenimitator Guga Baul.

Tot dan!

 

Nieuwsoverzicht
Pukema_logo

Openingsuren & contact

vrijetijdsloket

adres
Hondsmarkt 22870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be

Lees meer artikels over