naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Ingreep aan kruispunt Kloosterbunder met de L. Van Kerckhovenstraat.

do 02 augustus 2018
Bij het afronden van de wegenwerken in Kalfort is er ook een herstelling voorzien van het fietspad aan kruispunt Kloosterbunder met de L. Van Kerckhovenstraat. Dit werk zal door aannemer DCA worden uitgevoerd.

De klinkers van het kruisende fietspad worden vervangen door een betonstrook. Hierdoor moet het geheel meer stabiliteit krijgen. Gelijktijdig worden de klinkers van het voetpad herlegd, worden de goot en de oprijdrempels wat omhoog gehaald en worden een deel klinkers in de rijbaan van de L. Van Kerckhovenstraat vervangen. Ook zal er 1 riooldeksel verdwijnen.

Kloosterbunder zal daarom vanaf maandag 6 augustus tot vrijdag 17 augustus niet toegankelijk zijn vanuit de L. Van Kerckhovenstraat. In die twee weken zal in Kloosterbunder tweerichtingsverkeer toegelaten worden met in- en uitgang aan de Coolhemstraat.

De L. Van Kerckhovenstraat zal ter hoogte van het kruispunt twee weken versmald worden en er komt een voorrangsregeling. Er kan dus wel verkeer komende van de N16 richting Guido Gezellelaan rijden en omgekeerd. Het verkeer dat van de N16 komt en normaal gezien via Kloosterbunder verder rijdt, moet vanaf 6 augustus op de N16 afslaan richting Ruisbroek en de omleiding volgen via Kleine Amer, Vijverstraat en Coolhemstraat.

Wie in die periode van de N16 komt en ook over Letterheide moet, kan beter de N16 volgen tot aan de afslag N17 of de A12. Van 7 augustus tot 10 augustus wordt er in Letterheide een nieuwe asfaltlaag aangelegd. Deze straat zal dus ook afgesloten zijn voor doorgaand verkeer.

Nieuwsoverzicht
wegenwerken

Openingsuren & contact

Openbare Werken

adres
Lichterveld 22870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 42
e-mail
technischedienst@puurs.be

Lees meer artikels over