naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Jullie kiezen voor drive-in movie Call Me By Your Name

di 31 juli 2018
Op vrijdag 17 augustus parkeer je je wagen in het gloednieuwe Park Fort Liezele, wacht je tot het donker wordt en geniet je dan van deze film die brandt als de zon. Gezellig in de auto met de ramen open of toe: je stemt de radio af op een FM-kanaal waarop het geluid wordt uitgezonden.

De zomerse film kozen jullie zelf via de poll op Facebook: Call Me By Your Name wordt overal de hemel ingeprezen. De Italiaanse regisseur Luca Guadagnino, ook de maker van Io sono l'amore, A Bigger Splash en de aankomende Suspiria-remake, laat de extravagante stijl uit zijn vorige werk achterwege en weet als geen ander hoe je een moment van erotische spanning in de verf moet zetten. Dat doet hij met een bijna hitchcockiaanse precisie - één specifieke scène zal je altijd bijblijven telkens je een perzik eet. Call Me by Your Name is van een betoverende sensualiteit, een film die brandt als de Italiaanse zon. Het is geen opzichtige gay film. Het is vooral een ontroerend coming-of-ageverhaal over eerste liefde en seksueel ontwaken, met uitmuntende vertolkingen van Timothée Chalamet en Armie Hammer, een verrukkelijke cinematografie van de Thaise cameraman Sayombhu Mukdeeprom (Arabian Nights, Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives) en een exquise soundtrack met onder andere songs van Sufjan Stevens.

Oldtimer Club Klein-Brabant en Bar Baraque zorgen voor een mooie omkadering: naast het gezelschap van mooie, oude wagens geniet je van een lekker drankje en snackje.

Zonder wagen? We voorzien een aparte zit- en ligplaats. Neem zelf een stoeltje of een dekentje mee als je comfortabel wil zitten!

De voorstelling start bij zonsondergang, om 21.15u. Het terrein en de kassa openen om 20.00u. Bestel je ticket alvast via www.ccbinder.be/openluchtfilm.

Over Openluchtfilm Klein-Brabant
Cc Binder en CC Ter Dilft slaan de handen in elkaar voor vier onvergetelijke filmavonden op vier unieke locaties in Puurs-Sint-Amands en Bornem. Bestel je tickets voor de andere openluchtfilms via www.ccbinder.be of www.terdilft.be.

Nieuwsoverzicht
callmebyyournameposter.jpg

Openingsuren & contact

vrijetijdsloket

adres
Hondsmarkt 22870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be

Lees meer artikels over