naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kom naar het openingsweekend van het nieuwe cc Binder!

do 19 juli 2018
Tijdens Binderstebuiten kan je het hele weekend lang ons nieuwe cc ontdekken! Op 7 september gooit cc Binder zijn deuren open. Met een openingsweekend vol verrassende voorstellingen, rondleidingen, markten en een heus feest valt er drie dagen lang van alles te beleven op de nieuwe site

Vrijdag 7 september

Op vrijdag zingt Admiral Freebee het weekend in. Er zijn nog enkele kaartjes, maar wees er snel bij!

Zaterdag 8 september

De zaterdagshow van Urbanus is ondertussen helemaal uitverkocht. Niet getreurd, gooi de beentjes los. Op het podium van feestzaal Spil geven de burleske danseressen van Sinners Dollhouse het goede voorbeeld.

Zondag 9 september

Op zondag ontdek je elk hoekje en kantje van cc Binder tijdens een van de rondleidingen. En alle socioculturele verenigingen stellen zich aan je voor op de cultuurmarkt. Die noemen we heel toepasselijk 'Open Binder'.

Open Binder: bepaalde verenigingen zorgen ook voor workshops of optredens. Onder andere Terpsichore, De Scharnier, Carmina, de Bacchanten, POPKOOR TEENSPIRIT, Concordiavrienden Kalfort hebben al toegezegd.

Het hele weekend lang

Tussendoor gluur je in de tentoonstellingsruimte naar de eerste beelden achter de schermen van de spektakelmusical 40-45.

Ondertussen draait een reuzenrad van maar liefst 38 meter hoog rondjes op de plaats waar vroeger de oude theaterzaal stond. Zo ontdek je het nieuwe gebouw ook vanuit de lucht! Een kaartje kost slechts 4 euro.

Toosten op nieuwe en oude vriendschappen doe je in huiscafé DEKOL, de ideale plaats om na te praten over de voorstelling, expo, film of workshop die je hebt bijgewoond. Of om je volgende culturele uitstap te plannen...

Mis niets!

Geen enkel nieuwtje missen? Volg ons via facebook en instagram.

Nieuwsoverzicht
Binderstebuiten

Openingsuren & contact

vrijetijdsloket

adres
Hondsmarkt 22870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be

Lees meer artikels over