naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kom naar de opening van Park Fort Liezele!

ma 11 juni 2018
Het landschapspark, officieel het Park Fort Liezele, is klaar. In deze groene ruimte is het heerlijk vertoeven. Kom de mogelijkheden ontdekken tijdens het feestweekend van 23 en 24 juni.

Opening Zomer van Puurs-Sint-Amands met Theater Tol
Samen met de opening van het Landschapspark geven we meteen het startschot van de reeks 'Zomer van Puurs-Sint-Amands'. Daarvoor strikten we een echte internationale topper. Theater Tol komt iedereen betoveren met de voorstelling Hotel Watercage. Vlei je neer op de glooiende helling van de evenementenweide en geniet! Iedereen zal alles goed kunnen zien, want de weide geeft een beetje een arenagevoel.

Supporteren voor onze Duivels
Samen roepen we onze Rode Duivels naar de finale van het WK! Je kan de wedstrijd tegen Tunesië bekijken op groot scherm in de groene omgeving van het Park. We voorzien frisse drankjes, heel wat sfeer én een overwinningsparty natuurlijk!

Sporters beleven meer in het Landschapspark
Met een finse looppiste, een skeelerpiste en een fit-o-meter. Kan iedereen z'n sporthart ophalen. We laten je kennismaken met de mogelijkheden op zondag 24 juni.

Zon, sfeer, lekker eten en een fris drankje
Doorheen het hele park vind je verschillende bars terug. Bar Baraque is van de partij. Ook Shanti Town, Duvelblues en de Puurse Cafébazen houden elk één van de bars open. In het Fortcafé kan je ook iets gaan drinken. Wie vindt de Secret bar van Bunker?
Samen met vrienden en familie wat luieren in de zon, iets eten, iets drinken, luisteren naar live-muziek... Wat is er zaliger dan dat? Het hele weekend lang...

Ontdek het volledige programma.

Nieuwsoverzicht
Opening Fort Park Liezele

Openingsuren & contact

vrijetijdsloket

adres
Hondsmarkt 22870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be

Lees meer artikels over