naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

CC de Kollebloem wordt cc Binder!

vr 25 mei 2018
In Puurs-Sint-Amands vinden mensen elkaar. Tijdens de BrainBrunch op 28 januari 2018 verzamelden ruim honderd enthousiaste deelnemers meer dan vijfhonderd ideeën voor de toekomst van het culturele centrum.

Zowel het publiek als de stuurgroep zijn duidelijk fan van een nieuwe, sterke eigen identiteit, waarin iedereen zich kan herkennen en waarmee iedereen zich kan verbinden.

Uit cc De Kollebloem ontspruit na ruim overleg en rijp beraad cc Binder. Een hedendaagse naam en krachtige huisstijl voor een straffe organisatie die aanmoedigt om speels contact te maken met de eigen buurt en de wereld. Weg van platgetreden paden , met openheid en lef, want binder betekent niet voor niets ‘deugniet’ in het oud-Puurse dialect.

De unieke, creatieve en sociale energie van cc Binder zindert volop in het prachtige multifunctionele gebouw en straalt af op de wijde omgeving. De uitbreiding maakt van het culturele centrum een belangrijke inspiratiebron en bijzonder gastvrije ontmoetingsplek. Cc Binder is met liefde en toewijding het moederschip voor plaatselijke organisaties en reikt de hand naar andere culturele centra, organisaties en bedrijven. Om samen nog meer en nog beter te doen. Cc Binder is graag gul. Voor elk wat wils en zoveel mogelijk op maat.

Hier ontmoeten en begroeten buren, vrienden, familie, bezoekers uit andere dorpen en steden, bekende en beginnende muzikanten, acteurs, dansers, kunstenaars en regisseurs elkaar. Het publiek krijgt de hoofdrol. Je maakt altijd iets verrassends mee. Iets wat diep ontroert of laaiend enthousiast maakt, en mensen samen in luid applaus doet uitbarsten. Cc Binder maakt van jou met veel plezier een vinder: van vreugde, verwondering, vriendschap en nog veel meer.

Het nieuwe culturele centrum sterkt het innerlijke graag op alle vlakken. Ook met een goed gebonden aspergesoep of een buitenlands streekbier bijvoorbeeld. Want net als cc Binder zelf, mixt en matcht huiscafé en -bistro Dekol lekkers uit alle windstreken. Ideaal om te toasten op oude vriendschappen en nieuwe banden, en om alvast de volgende leuke voorstelling, expo, lezing, film, cursus of workshop te bespreken. Die maak je mee met een mooie korting, dankzij de net gelanceerde vrijetijdspas.

Heel erg welkom bij cc Binder!

 

Vanaf deze middag kan je terecht op www.ccbinder.be

 

Nieuwsoverzicht
Logo ccBinder

Openingsuren & contact

communicatie

adres
Hoogstraat 292870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 66
e-mail
communicatie@puurs.be