naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Word gids in eigen streek!

vr 18 mei 2018
Jouw streek, jouw passie Ben je gepassioneerd over de cultuur en geschiedenis van jouw streek? Deel je die passie graag met (internationale) bezoekers? Ben je meertalig en vlot met individuen en groepen? Wil je je interesses en je talenten ook graag inzetten voor je job?

Antwoordde je volmondig “JA!”. Dan heb je alvast het nodige in huis om de ideale professionele gids te worden!

De opleiding
Het Centrum voor Volwassenonderwijs van de Provincie Antwerpen biedt je graag de nodige achtergrond om jouw talent verder te ontwikkelen. Je begint met een basisjaar waar je de kneepjes van het vak leert: Van landschapslezen tot gidstechnieken. Na het basisjaar organiseert het CVO vanaf 15 kandidaten een bestemmingsmodule Scheldeland Oost. Met andere gepassioneerde gidsen verdiep je je in jouw streek en het omliggende Scheldeland.

Praktisch
De modules van het basisjaar 2018-2019 gaan door vanaf midden september op maandag- en woensdagavond van 18u30 tot 22u.

Wil je meer info over inschrijvingen, kostprijs, vrijstellingen, bereikbaarheid, openingsuren, educatief verlof, centrumreglement...? Kom dan langs tijdens de infodagen van CVO Provincie Antwerpen, Meistraat 5 in Antwerpen:

  • Woe. 27 juni 2018, van 16u tot 19u
  • Di. 28 augustus 2018, van 18u tot 20u

Of neem een kijkje op de website van CVO Provincie Antwerpen! https://www.cvoprovincieantwerpen.be/opleidingen/hbo-gids---reisleider.html.

 

Nieuwsoverzicht
Logo SL

Openingsuren & contact

communicatie

adres
Hoogstraat 292870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 66
e-mail
communicatie@puurs.be