naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Fietspaden langs spoorlijn in Ruisbroek opgewaardeerd

di 15 mei 2018
Fietsers hebben het misschien al gemerkt maar het fietspad tussen Gansbroekstraat en Kaardijk kreeg een serieuze opknapbeurt.

Eind vorig jaar zorgden medewerkers van de technische dienst (team openbare werken) al voor het nodige voorbereidingswerk. En onlangs goot de aannemer een nieuwe laag asfalt op dit fietspad. Een grote verbetering voor de vele fietsers die gebruik maken van dit fietspad langs spoorlijn 52.

Hetzelfde verhaal geldt ook voor het fietspad tussen Hof van Coolhem en Pullaarsteenweg. Dit fietspad wordt vaak gebruikt voor woon-werkverkeer naar de industriezones Pullaar en Schoonmansveld. Zo ook bijvoorbeeld heel wat medewerkers van Flexpack.

En ook de Coolhemdreef kreeg een facelift. De grintlaag werd over een breedte van 4m vervangen door kasseien. Geen nieuwe kasseien maar de kasseien van de vroegere Hoogstraat. Deze kasseien werden na de vernieuwingswerken in Puurs-centrum zorgvuldig opgepoetst en bewaard voor een nieuw leven. En dat hebben ze nu in de Coolhemdreef. De gemeentelijke technische dienst zorgde ook voor een verbetering van de parkeervakken in deze dreef.

 

Nieuwsoverzicht
Fietspad spoorlijn 52

Openingsuren & contact

Openbare Werken

adres
Lichterveld 22870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 42
e-mail
technischedienst@puurs.be

Lees meer artikels over