naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

5de groepsaankoop zonnepanelen

vr 20 april 2018
Zijn zonnepanelen nog interessant nu er geen subsidies meer zijn en je moet betalen om elektriciteit op het net te plaatsen?

Zeker, want de prijs van zonnepanelen is sterk gedaald en ook de elektriciteitsprijs is gestegen door allerlei prijsverhogingen zoals stijgende distributiekosten en het wegvallen van gratis elektriciteit. De provincie Antwerpen wil met deze groepsaankoop haar inwoners maximaal ondersteunen om toch in groene elektriciteit te investeren.

Ze bieden een totale begeleiding gedurende het project: aanvraag van offerte, opmaak van een persoonlijk voorstel, bespreking van je dossier, installatie bij je thuis, keuring en aanmelding van de installatie en het bewaken van een goede werking van de installatie.

Plaats je nu zonnepanelen dan zijn deze in ongeveer 10 jaar terugverdiend. Nadien kan je nog zeker 15 jaar genieten van je zelf opgewekte groene elektriciteit.

Wanneer je zelf elektriciteit opwekt, betaal je minder of geen elektriciteit aan je leverancier en help je mee aan een beter milieu.
Inschrijven doe je van 30 mei tot en met 7 augustus via www.samengaanwegroener.be.
Meer informatie vind je op de website of bel het gratis nummer 0800 26 177.

Door de groepsaankopen van 2014, 2015 en 2016 werden in Puurs 75 zonne-installaties geplaatst met een totaal opgewekt vermogen van 304.434 kWh. Dit betekende een CO2-besparing van 58 ton voor onze gemeente!

Nieuwsoverzicht
groepsaankoop zonnepanelen

Openingsuren & contact

milieu

adres
Hoogstraat 292870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 16
e-mail
milieu@puurs.be

Lees meer artikels over