naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Isoleren? Doe de groepsaankoop!

do 05 april 2018
Gaat er veel energie verloren in je woning? Dan vliegt jouw geld door ramen en deuren naar buiten. De oplossing is isoleren. Goed nieuws: dat doe je in onze gemeente voordelig via een groepsaankoop.

Jouw keuze
Je woning energiezuinig maken kan op verschillende manieren. Bij de groepsaankoop heb je de keuze tussen:

  • dakisolatie
  • vloerisolatie
  • kelderisolatie
  • zoldervloerisolatie
  • buitenmuurisolatie
  • binnenmuurisolatie
  • na-isolatie van spouwmuren
  • hoogrendementsglas
     

Alles voor jou geregeld
Voor de groepsaankoop rekent onze gemeente op Impact. Dat is een organisatie die overheden begeleidt bij energiezaken. Impact regelt echt alles: van inschrijving, over premie­aanvragen, tot uitvoering. De werken zijn in handen van gespecialiseerde aannemers, grondig gescreend door Impact. Ze voldoen aan strenge voorwaarden op vlak van RSZ-attesten, ervaring en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo ben jij zeker dat je woning volgens de regels van de kunst wordt aangepakt.

Samen naar minder CO2-uitstoot
Waarom organiseert onze gemeente deze groepsaankoop? Omdat hij kadert binnen het burgemeestersconvenant. Daarin engageerden we ons om de CO2-uitstoot tegen 2020 met 20 procent te verlagen. Om die doelstelling te realiseren, stelden we een klimaatactieplan op. Dat bevat ook acties om particuliere woningen energie-efficiënter te maken. Met groepsaankopen willen we de financiële drempel voor inwoners verlagen. Trouwens, ook Sint-Amands, Bornem en Willebroek stappen mee in deze eerste groepsaankoop ‘Isoleren Bouwgeschil’.

Geïnteresseerd? Schrijf je tussen 1 april en 28 december 2018 in op puurs.isolerenmetimpact.be.

Aannemers gezocht:
In het kader van het isoleren van de bouwschil van particuliere woningen zoekt Impact vzw in opdracht van de gemeenten Puurs, Sint-Amands, Bornem en Willebroek aannemers voor het leveren en plaatsen bij de particuliere klant. Het gaat over het isoleren van schuine en platte daken, zoldervloer, na-isoleren van spouwmuren, plaatsen buiten- en binnenmuurisolatie, plaatsen hoogrendementsbeglazing, vernieuwen buitenschrijnwerk met hoogrendementsbeglazing, isoleren vloer en kelder.

Voor deelname kan je je als aannemer inschrijven via mail: charlotte@impactvzw.be

Hierna ontvang je als aannemer een schrijven met de algemene voorwaarden voor deelname.

 

Nieuwsoverzicht
groepsaankoop isolatie Impact

Openingsuren & contact

milieu

adres
Hoogstraat 292870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 16
e-mail
milieu@puurs.be

Lees meer artikels over