naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Puurs en Sint-Amands kijken samen uit naar de zomer

di 27 maart 2018
Het koude weer doet verlangen naar de zomer. Puurs en Sint-Amands zijn dan wel pas vanaf 2019 één gemeente, toch wordt de succesformule van ‘De Zomer van Puurs’ nu al omgebouwd naar ‘De Zomer van Puurs-Sint-Amands’.

De zomer is het ideale moment voor de verschillende leefgemeenschappen om elkaar (beter) te leren kennen. We ontmoeten elkaar en verbinden op zwoele zomeravonden met een fris drankje in de hand én natuurlijk absolute toppers op het podium. Laat die gezellige zomer maar komen!

Muzikale toppers zakken af naar Puurs-Sint-Amands
In elke leefgemeenschap van Puurs-Sint-Amands, acht in totaal, brengt een topartiest de zomer in de fusiegemeente. En de nieuwe gemeente blijft ook graag de verenigingen ondersteunen. Tijdens de optredens van de Zomer van Puurs-Sint-Amands zorgen zij voor de drankbevoorrading. Zo hebben zij ook weer de kans om hun kas te spijzen.

Voor de eerste editie van de Zomer van Puurs-Sint-Amands werd een sterk en gevarieerd aanbod in elkaar gestoken. Het startschot van een heerlijke zomer wordt gegeven in Puurs, tijdens de opening van het Landschapspark. Eerder werd al bekendgemaakt dat Theater Tol een poëtische openluchtshow brengt. Ze nemen het publiek mee in een surrealistische wereld waarin mens, dier en plant met elkaar verbonden zijn.

Vervolgens verwelkomt Ruisbroek op 7 juli Schlagertopper Willy Sommers. Sfeer en ambiance verzekerd. Een week later vertoeven we in Oppuurs met de jonge spring in ’t veld Laura Tesoro. Op 28 juli zakt iedereen af naar Breendonk waar podiumbeest Coco Jr. charmeert en op 4 augustus staat Guido Belcanto, de koning van het Vlaamse levenslied, op het podium in Lippelo. Liezelenaars horen op 18 augustus het West-Vlaamse dialect van ’t Hof van Commerce. En zoals steeds krijgt Kalfort een flinke ruggesteun tijdens hun Kalifiësta, op 1 september. Die line-up wordt later bekend gemaakt.

En ook wie tijdens het Kaaifeest op 2 september op het podium staat, blijft voorlopig een goed bewaard geheim. Maar de zomer wordt ongetwijfeld in schoonheid afgesloten in Sint-Amands.


De zomer brengt nog veel meer
Deze zomer schreeuwen we ook onze Rode Duivels worden naar de WK-titel. En je hoeft dit niet alleen te doen voor je televisie. Op het Dorpshart kan je alle matchen van onze nationale voetbalploeg op groot scherm komen volgen. Enkel op 23 juni krijgt het grote scherm een plaats in het Landschapspark.

Tal van zomeractiviteiten vullen het rijtje aan: Bar Baraque, Shanti Town, de Ibis wandeldriedaagse, Verklapt, de Maria Ommegang, Applaus, beiaardconcerten, drive-in movie … te veel om op te noemen! Samen maken we er een heerlijke zomer van.

Ontdek alles over de zomer van Puurs-Sint-Amands op www.zomervanpuurs-sint-amands.be

Nieuwsoverzicht
ZVPSA_logo_600x600px

Openingsuren & contact

vrijetijdsloket

adres
Hondsmarkt 22870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be

Lees meer artikels over