naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kom naar het Vredesfeest!

vr 20 oktober 2017
Op 11 november zwegen eindelijk de wapens tijdens de Eerste Wereldoorlog. Dat moment herdenken we vandaag nog altijd – met een groot Vredesfeest in Fort Liezele.

Fort Liezele is een stille getuige van de wereldoorlogen: dé plek om even stil te staan bij vroeger. In de museumzalen ontdek je alles over het leven tijdens de oorlog. Buiten hobbel je mee met een legerjeep en leef je je uit op het hindernissenparcours. Durvers wagen zich aan de deathride over de fortgracht. Je honger stil je aan de foodtruck.

In de gangen van het fort bots je op de installaties van Jan De Cock. Deze beeldende kunstenaar stelde zijn werk al tentoon in grootsteden als Tokyo, Berlijn en Firenze. En straks dus ook in … Puurs – een niet te missen kans voor jou.

Geen 11 novemberviering zonder officiële herdenking. Om 17.30u weerklinkt de Last Post en spreekt de burgemeester je toe. Daarna volgt er een wervelende vuurshow. En dan? Dan laat je zélf het licht branden tijdens een gezellige fakkeltocht. Blijf zeker napraten en warm je op tijdens het live-optreden van Julie Benwa.

Facebookevent

Nieuwsoverzicht
Vredesfeest2017

Openingsuren & contact

vrijetijdsloket

adres
Hondsmarkt 22870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be

Lees meer artikels over