naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bezoek gratis de woningen van morgen

do 19 oktober 2017
In de weekends van 11 & 12 en 18 & 19 november kan je weer een hele reeks inspirerende energievriendelijke en duurzame woningen bezoeken. Op die dagen organiseert Bond Beter Leefmilieu voor de 20ste keer Ecobouwers Opendeur.

Tegen het jaar 2050 wil Vlaanderen dat onze woningen gemiddeld 75% minder energie zullen verbruiken. Tegelijk blijkt dat weinig burgers weten hoe ze aan de slag moeten gaan. Samen met jou kunnen we dat veranderen.

Bouwlustigen uit onze gemeente kunnen dan een kijkje nemen in verschillende duurzame woningen. Ze komen in contact met ervaren huiseigenaars die ongezouten de waarheid vertellen over hun bouwproject. In meer dan 200 woningen over heel België doen milieu- en energiebewuste bouwheren hun bouw- en woonervaringen uit de doeken. Geen loze verkooppraatjes, maar getuigenissen uit de eerste hand. Tijdens een rondleiding laten huizeneigenaars je uitgebreid delen in hun ervaringen en krijg je de kans om vragen te stellen. Hoe gingen ze te werk? Welke financiële keuzes hebben ze gemaakt? Met wie gingen ze aan de slag? Welke technieken kozen ze? Welke valkuilen moet je vermijden en welke kansen moet je grijpen?

Inschrijven voor “Ecobouwers Opendeur” is gratis en kan op www.ecobouwers.be. Je kan er grasduinen in een online catalogus met meer dan 200 woningen. De rondleidingen starten telkens om 10.00u en/of 14.00u.

Meer info of vragen: http://www.ecobouwers.be of jurgen.naets@bblv.be, 02 282 19 42.

 

Nieuwsoverzicht
campagnebeeld ecobouwers

Openingsuren & contact

milieu

adres
Hoogstraat 292870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 16
e-mail
milieu@puurs.be