naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

P-PAS veelvuldig gebruikt tijdens Weekend van de Klant in Puurs

vr 06 oktober 2017
Naast de feestelijke decoratie, live animatie en de modeshow op zondag werd er tijdens het Weekend van de Klant in Puurs ook vlijtig met de P-PAS gescand.

Op zaterdag en zondag werden er dubbele winstkansen uitgedeeld en maakte elke klant zo ook kans op één van de vijf feestelijke fietstassen van 725. De gelukkige winnaars van de fietstassen zijn (op de foto) Micheline Van Waeyenberge (bij één van de hostessen tijdens het Weekend van de Klant in Puurs centrum), Kasper Merckx (Café Excelsior), Ann Lamont (Fietsen Brys), Caroline Herreweghe (Mannenmode Julien) en Linda De Boey (Koffiebranderij Van Reeth). Wie niet in de prijzen viel, kan tot het eind van het jaar nog steeds een fietstas van 725 bij Fietsen Brys kopen.

Tijdens het Weekend van de klant was er op zaterdag een stijging van het aantal transacties met de P-PAS van 52% tegenover de gemiddelde vorige zaterdagen en een stijging van 29% tegenover de gemiddelde vorige zondagen. In totaal werd de P-PAS in dat weekend 841 keer gebruikt door 684 unieke gebruikers. Een topprestatie voor winkelend Puurs! Ook de website www.beleefpuurs.be kreeg in de week van het Weekend 72% meer bezoekers. Ook de facebookpagina van Beleef Puurs gaat dankzij dit evenement in de stijgende lijn.

Ondanks de gure weersvoorspellingen was het weekend van de Klant toch een succes.

 

Nieuwsoverzicht
winnaar fietstas Weekend van de Klant

Openingsuren & contact

lokale economie

adres
Hoogstraat 292870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 61
e-mail
lokaleeconomie@puurs.be

Lees meer artikels over