naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Schrijf je in voor onze workshops tijdens de Digitale Week

do 05 oktober 2017
Van 20 oktober tot 5 november is het Digitale Week! Wil jij ook mediawijs worden én blijven? Kom je digitale vaardigheden versterken tijdens onze workshops voor kinderen én volwassenen in de bib.

Maak je eigen lamp

Een lamp is een blikvanger in je interieur. Vind je in de winkel niet wat je zoekt? Steek zelf de handen uit de mouwen. Tijdens deze workshop tijdens de Digitale Week ontwerp en produceer jij je eigen designlamp.

Voorkennis? Niet nodig. Materiaal meebrengen? Niet nodig. Alles is voorzien – op het einde neem jij je creatie mee naar huis. Nog niet klaar? Geen zorgen: in het FabLab Klein-Brabant mag je jouw lamp afwerken.

Maak je eigen projector

Je kent het scenario wel: je hebt een zeer leuk filmpje gevonden op het internet - iets met kittens of vallende baby’s - en wil dat laten zien aan je familie of vrienden. Maar zo met zijn allen rond dat smartphoneschermpje staan drummen, is allesbehalve handig. Dan komt deze projector voor je smartphone of tablet goed van pas.

Als je regelmatig video’s bekijkt op je smartphone én thuis een stukje muur hebt om op te projecteren, is deze projector iets voor jou. Het simpele design is gemaakt van dik, stevig karton en maakt van dat kleine YouTubefilmpje een bioscoopfilm. Je stopt je smartphone of tablet vanachter in de doos, en voilà: het beeld wordt vergroot op de muur. Daarnaast is het enorm licht, geef je zelf vorm en kan je het makkelijk meenemen. En het beste van alles? Het is maar een fractie van de prijs van die dure HD-projectors.

Breng zeker je smarthone of tablet mee naar de workshop!

Schrijf je in

Inschrijven doe je gratis via www.puurs.be/webwinkel.

Als onderdeel van het project 'Licht & beweging' zullen alle creaties getoond tijdens de lichtjeswandeling eind december, nog een extra reden om mee te doen dus!

Meer info over de Digitale Week?
www.digitaleweek.be

Meer info over Allemaal Digitaal in Puurs?
www.allemaaldigitaalinpuurs.be

Workshop lamp maken: woensdag 25 oktober, van 14.00u tot 16.30u voor kinderen en van 19.00u tot 22.30u voor volwassenen in het FabLab Klein-Brabant.
Workshop projector maken: dinsdag 31 oktober, van 10.00u tot 12.00u voor kinderen in het FabLab Klein-Brabant.

Nieuwsoverzicht
20170418_DigitaleWeek_Affiches_RGB_1.png

Openingsuren & contact

bibliotheek

adres
Hondsmarkt 22870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 13
e-mail
bibliotheek@puurs.be

Lees meer artikels over