naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Online inschrijven groene stroom en gas kan nog tot 10 oktober 2017!

vr 22 september 2017
Betaal jij graag te veel voor je energie? Neen, wij ook niet. Doe mee met de groepsaankoop groene stroom en gas van het Antwerpse provinciebestuur die onze gemeente ondersteunt. Een lagere energiefactuur betalen en groene stroom gebruiken is beter voor het milieu en je portemonnee.

Je kan nog tot en met 10 oktober 2017 vrijblijvend inschrijven via de website www.samengaanwegroener.be. Begin oktober is er een veiling en kunnen de energieleveranciers hun beste bod doen. Daarna krijg jij een voorstel op maat met een duidelijk zicht op je mogelijke besparing. Pas dan beslis je om al dan niet te veranderen van energieleverancier. Vorig jaar maakten meer dan 84 000 huishoudens gebruik van dit aanbod en zij bespaarden gemiddeld zo’n 200 euro per jaar. Wie vorig jaar deelnam aan de groepsaankoop dient zich ook dit jaar opnieuw in te schrijven om deel te nemen en een jaar lang van kortingsprijzen te genieten.

Denk eraan: de aangeboden tarieven van de groepsaankoop krijg je gedurende 1 jaar. Nadien mag de leverancier de tarieven aanpassen.

Inschrijven op papier aan het loket van de milieudienst in het gemeentehuis kan nog tot vrijdag 29 september 2017. Breng zeker de laatste eindafrekening mee voor de jaarverbruiken elektriciteit en gas!

Voor meer informatie surf naar www.samengaanwegroener.be of bel gratis naar 0800 21 134.

 

Nieuwsoverzicht
groepsaankoop1

Openingsuren & contact

milieu

adres
Hoogstraat 292870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 16
e-mail
milieu@puurs.be