naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Is je woning geschikt voor een warmtepomp?

vr 22 september 2017
Op donderdag 19 oktober 2017 informeert een architect je over het plaatsen van een warmtepomp in de woning. Deze Energiefit-avond Warmtepompen gaat van 20.00 uur tot 21.30 door in het Dienstencentrum Nieuwe Ark, Kerkstraat 34, 2870 Puurs.

Inschrijven kan via de website www.eandis.be/energiefit. Als je niet digitaal kan inschrijven kan dit ook aan het loket van de milieudienst in het gemeentehuis.

Met een warmtepomp kun je tot driekwart van je warmte gratis uit de lucht, grond of water halen. Maar is je woning wel geschikt voor een warmtepomp? En hoe hou je het elektriciteitsverbruik binnen de perken. Welk type biedt de meeste voordelen? En welk warmteafgiftesysteem heb je nodig? Laat je goed informeren. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en een beter wooncomfort. Schrijf je daarom vandaag nog in voor de Energiefit-avond in Puurs!

Onafhankelijk advies in mensentaal
Eandis en architectenvereniging NAV ontwikkelden een avondcursus waarmee je alle kennis meekrijgt die je nodig hebt over de mogelijkheden en voorwaarden van warmtepompen. Voorkennis is niet nodig. Technische aspecten worden meegegeven in mensentaal door een ervaren architect. Hij geeft je onafhankelijk advies over de voor- en nadelen van toestellen en technieken. Hij illustreert alles met zowel goede als slechte praktijkvoorbeelden.

Schrijf je vandaag nog in!
De Energiefit-avond is geschikt voor iedereen die zijn woning energiezuiniger en comfortabeler wil maken. De Energiefit-avond is gratis. Wacht niet te lang om in te schrijven, want het aantal plaatsen is beperkt.

 

Nieuwsoverzicht
warmtepomp (warmtepomp)

Openingsuren & contact

milieu

adres
Hoogstraat 292870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 16
e-mail
milieu@puurs.be