naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Eerste Weekend van de Klant in Puurs

do 07 september 2017
Sunday Shopday (Comeos) en Dag van de Klant (UNIZO en UCM) slaan dit jaar voor de eerste keer de handen in elkaar en brengen het beste van beide events samen in het Weekend van de Klant: een heel weekend shopplezier vol leuke acties en evenementen.

Hou het weekend van 30 september en 1 oktober 2017 zeker vrij in je agenda en laat je verrassen door de verschillende acties!

Winkel tijdens dit speciale weekend in Puurs en krijg bij aankopen dubbele winstkansen met je P-PAS waardoor je dubbel zoveel kans maakt op de wekelijkse 100 euro aan P-bonnen. Bovendien maak je bij het gebruik van je P-PAS tijdens dit weekend kans op één van de vijf exclusieve 725-fietstassen. Verder zorgen muzikale straatanimatie en levende standbeelden op zaterdag voor de nodige ambiance in het centrum. Op zondagnamiddag staan er enkele live optredens en de boekenmarkt van de bibliotheek op het programma en zorgen foodtrucks voor de nodige lekkernijen. Bovendien worden feestelijke omslagen uitgedeeld vol met vouchers voor leuke geschenken en lekkere hapjes bij de foodtrucks.

 

Kortom, het eerste Weekend van de Klant in Puurs maakt je helemaal HAPU!

Nieuwsoverzicht
weekend van de klant

Openingsuren & contact

lokale economie

adres
Hoogstraat 292870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 61
e-mail
lokaleeconomie@puurs.be

Lees meer artikels over