naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Klassiek in de kerk

wo 06 september 2017
Twee prachtige klassieke voorstellingen staan de komende weken op het programma.

30 september 2017 : Chanson De Fou

Componist Jan Van Landeghem liet zich inspireren door de Chansons de fou van Emile Verhaeren en schreef gedurende vijf jaar aan deze multidisciplinaire benadering van deze nog steeds actuele poëzie.

Een voorstelling waar muziek, zang en dans als een prachtige symbiose samengaan? Kom eens kijken naar Chanson de Fou. Dat is het eindwerk van Jan Van Landeghem, doctor in de Kunsten. Prachtige stemmen, kronkelende dansbewegingen en hemelse klanken van onder meer orgel, viool en cello nemen je mee naar een andere wereld. Dat wordt genieten.

Zaterdag 30 september om 20.30u in de Sint-Amanduskerk in Sint-Amands

15 oktober 2017: Liebrecht Vanbeckevoort en Casco Phil

725 jaar Puurs: dat vieren we met een symfonisch concert om ú tegen te zeggen. Hoofdrol is logischerwijs weggelegd voor Liebrecht Vanbeckevoort: de Puurse pianist. Publiekslieveling van de Elizabethwedstrijd, pupil van grote pedagogen als Jan Michiels en Russell Sherman en ondertussen zelf gastprofessor aan de LUCA School of Arts. Liebrecht kroop al op gerenommeerde podia over de hele wereld. Maar op zondag 15 oktober schittert hij met orkest Casco Phil in onze eigen Sint-Pieterskerk. Zij brengen voor jou het derde pianoconcerto van Beethoven. Een streling voor het oor!

Zondag 15 oktober om 19.00u in de Sint-Pieterskerk in Puurs

 

Nieuwsoverzicht
9634_LiebrechtVanbeckevoort©MarnixDePaepe

Openingsuren & contact

vrijetijdsloket

adres
Hondsmarkt 22870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be