naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

5 tips van het Pukemateam

wo 06 september 2017
Al het hele jaar lang viert de hele gemeente 725 jaar Puurs. Daarom zorgt deze editie van Pukema voor nóg straffere concerten, de meest betoverende circusacts en straattheater van het hoogste niveau.

In het centrum van Puurs loop je van plein naar plein: het circus op het Kerkplein, de beachbar op het Stationsplein, de kermis op de Hondsmarkt, de spiegeltent in de Dorpsharttuin, het dansplein op de Botermarkt en tot slot het Dorpshart met het hoofdpodium. De straten die de pleinen verbinden staan vol gezellige kraampjes.

Het Pukemateam geeft je 5 tips om niet te missen tijdens Pukema. Maar elk kraampje, optreden en event is dik de moeite waard!

Barto

Barto is een komische en excentrieke figuur. Een kleurrijk geheel waar lichaamscontorsies, jongleren, koorddansen en clowning in elkaar verstrengeld liggen, alles ingekleurd met een gekke tint. Een niet te missen originele en visuele one man act voor alle leeftijden. https://youtu.be/RhCOz4SdNtw

Baron Oto Von Tounix

Straattheater uit Duitsland brengt Baron Otto mee. Het wordt een vliegende show met een echte heliumballon die wordt bediend van op de grond. Onder de heliumballon hangt Baron Otto von Tounix. Hij is naar 't schijnt een sportman en zoekt steeds zijn eigen grenzen op.

Zaterdag 16 september van 13.00u tot 19.00u, doorheen de straten van Pukema

Puus Pruuft

Puus Pruuft is de enige echte culinaire markt van de streek. Voor iedereen die wil genieten van het leven. Het aanbod op Puus Pruuft is dit jaar enorm gearriveerd. Kom met een lege maag en vul hem met de heerlijkste gerechten! Extra tip: pik meteen het optreden van Dinky Toys XXL mee!

Zondag 17 september van 14.00u tot 19.00u

Clement Peerens Explosition

Als we de recensies mogen geloven, gaat het knallen tijdens het optreden van CPeX! Wij gaan alvast meebrullen met hun hits, wie kent ze niet? Ze komen ons van onze sokken rocken!

Zaterdag 16 september om 20.00u op het hoofdpodium op het Dorpshart

Pukemaplage beachbar

Pukema is niet voor niets de afsluiter van de zomer. De summervibes komen je dan ook aangewaaid vanop de beachbar Zowel vrijdag als zaterdag kan je er terecht om te nippen van je cocktail of mocktail, terwijl je geniet van een heleboel live-optredens. Wat wil een mens nog meer? Vergeet Knokke, KSA Puurs brengt de beachervaring naar Puurs.

Vrijdag 15 september vanaf 20.00u en zaterdag 16 september vanaf 13.00u op het Stationsplein

Het hele programma vind je terug op www.pukema.be

Nieuwsoverzicht
Barto

Openingsuren & contact

vrijetijdsloket

adres
Hondsmarkt 22870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be

Lees meer artikels over