naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Film Fest Gent On Tour komt naar jou

di 05 september 2017
Elke derde dinsdag van de maand staat Film Fest Gent bij je voor de deur met een avant-première onder de arm. Onder de noemer Film Fest Gent On Tour programmeren we de allernieuwste films van de markante filmmakers van deze tijd.

In Klein-Brabant kan je maandelijks afwisselend terecht in CC de Kollebloem in Puurs en CC Ter Dilft in Bornem. De vertoning wordt telkens op alle locaties vooraf gegaan door een video-introductie waarin Patrick Duynslaegher en een relevante gastspreker dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt. Film Fest Gent On Tour in Klein-Brabant vindt plaats op: 19 september in CC de Kollebloem, 17 oktober in CC Ter Dilft, 21 november in CC de Kollebloem en 19 december in CC Ter Dilft.

Film Fest Gent in Klein-Brabant

Voor de eerste editie in Puurs werd gekozen voor Un beau soleil intérieur van Claire Denis.

'Sant in eigen land is Claire Denis nooit geweest, zelfs niet in Cannes. Gelukkig heeft dat de Franse cineaste er de voorbije kwarteeuw nooit van weerhouden een veelzijdig en fascinerend oeuvre uit te bouwen, wat haar vooral in Angelsaksische contreien de nodige cinefiele accolades heeft opgeleverd. Ook dit jaar ging haar nieuwste prent niet in première in de officiële selectie, wel op het nevenfestival Quinzaine des Réalisateurs. Denis, die zich nooit op één stijl of genre heeft laten vastpinnen, waagt zich zowaar aan een romantische komedie, met Juliette Binoche en Gérard Depardieu dan nog wel. Ze zette er zelfs haar sciencefictionproject High Life, met Robert Pattinson in de hoofdrol, tijdelijk voor on hold. Opzijgeschoven worden door hippe dames uit de filmwereld: R-Pats is het ondertussen wel gewoon.' - Knack Focus

Praktisch

Film Fest Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidmaatschapskaart. De film wordt een maand op voorhand aangekondigd. Alle geprogrammeerde titels vind je terug via www.ccdekollebloem.be/film. Tickets via www.puurs.be/webwinkel of het vrijetijdsloket.

De films die we vertonen zijn zo nieuw dat deze pas één van de weken erna in commerciële roulatie komen.

Nieuwsoverzicht
FFG-OnTour_2017.jpg

Openingsuren & contact

vrijetijdsloket

adres
Hondsmarkt 22870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be

Lees meer artikels over