naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vakantiekoffer vol literatuur

di 06 juni 2017
Aaaaah, bijna vakantie. Eindelijk tijd om boeken te lezen. Zie je jezelf al genieten: op een ligbed in je Puurse tuin, op een luchtmatras in de Atlantische Oceaan, …? Bestel alvast je vakantiekoffer met leesvoer in onze bib!

Kies je boeken

Tijdens de zomermaanden mag jij jouw vakantiekoffer vragen – met papieren of digitale boeken. Dat doe je online en gratis met je bibkaart. Stel zelf je pakket samen: "Ik wil die boeken". Of laat je verrassen door de bibmedewerkers: "Geef mij liefdesverhalen en detectives." Het enige wat jij moet doen, is je koffer oppikken!
 
Leen Spittaels (34) uit Puurs bestelde vorig jaar al een vakantiekoffer.
 
"Ik gaf alleen mijn lievelingsgenre op. Spannend dus om te zien welke boeken ik zou krijgen. Gelukkig vielen ze in de smaak! Ik ontdekte nieuwe schrijvers van wie ik het werk anders nooit zou lezen. Echt een fijne en leerrijke ervaring!"
 
"Ik dacht natuurlijk ook aan mijn kinderen: van hen gaf ik leeftijd en geslacht door. Ze genoten met volle teugen van de aangeboden boeken. Wij laten deze zomer zeker weer een koffer samenstellen."
 
Wil jij ook een vakantiekoffer aanvragen? Bestel zelf je gratis pakket via het online formulier.
 

Win een boekenbon

Op het einde van de zomer verloot de bib onder alle bestellers een boekenbon van 25 euro. Misschien mag jij er dan wel op los shoppen in Standaard Boekhandel!
Nieuwsoverzicht