naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Puurs lanceert 'Rookmelders for Life'

vr 19 mei 2017
Rookmelders redden levens. Daarom wil onze gemeente ze actief promoten, samen met buurtcomité Den Brand. En de opbrengst van de actie gaat naar het goede doel!

Ontstaat er brand terwijl jij slaapt? Dan maken de melders een hels kabaal: zo word je wakker en maak je je tijdig uit de voeten.

Vreemd genoeg heeft nog niet iedereen zo’n levensredder in huis. Daar wil het buurt­comité uit de wijk Den Brand verandering in brengen. Het comité – dat nogal wat brand­weermannen telt – organiseerde op 18 mei een infoavond over rookmelders. Maar nog tot 24 juni kan je via het e-formulier je rookmelder(s) bestellen. En het beste van al? Als je wil, komen vrijwilligers van het buurtcomité die zelf installeren. Zo ben je zeker dat alles werkt zoals het hoort.

 

Opbrengst gaat naar het goede doel

Het buurtcomité schenkt de opbrengst van deze actie integraal aan vzw Oscare. Dimi Vercammen van het buurtcomité: “Die vereniging is gespecialiseerd in brandwonden. Ze geeft financiële steun aan gezinnen die de hoge verzorgingskosten niet aankunnen. Investeert in onderzoeken om de levenskwaliteit van brandwondenpatiënten te verbeteren. En zet in op brandwondenpreventie.”

“We verzamelen het geld onder de actienaam ‘Rookmelders for Life’. In december zullen we het dan officieel overhandigen tijdens Music for Life-week van Studio Brussel.”
Wil jij Oscare vandaag al steunen? Stort je gift op IBAN BE45 7350 2985 7089. Meer info over de vzw lees je op www.oscare.be.

Nieuwsoverzicht