naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Klein-Brabant bij grote winnaars Lokale Helden

vr 07 april 2017
Dat Lokale Helden verrassend en hartverwarmend uit de hoek kan komen was bij de eerste editie al duidelijk. De editie van 2017 belooft nóg straffer te worden!

Lokale Helden Klein-Brabant is een samenwerking tussen liefst drie gemeenten. Da's op zich al bijzonder, want dankzij de samenwerking tussen cultuur- en gemeenschapscentrum, cultuur- en jeugddiensten, enz. zorgt het project voor een compleet nieuwe dynamiek in en tussen de gemeenten. Bovendien wordt er op lange termijn gedacht want Bornem, Puurs en Sint-Amands zet vooral hun schouders onder de deelnemende speelplekken en lokale artiesten. Zo hopen we de kans op een spontane herhaling van dit soort events in de toekomst te vergroten, ook los van Lokale Helden.

"Dat drie gemeenten elkaar vinden dankzij Lokale Helden is a dream come true en al zeker omdat de wil er is om ook naast Lokale Helden aan die dynamiek te blijven werken. Maar ook van de oprechte inclusiviteit van het project vielen we achterover."

- Luc Nowé, directeur Poppunt


In geen enkel ander dossier zag de jury van Poppunt zo'n verscheidenheid aan lokale artiesten die geprogrammeerd werden; van een koor met mensen met een verstandelijke beperking of 13-jarige beginnende dj's tot harpisten en rockbands. En ook de speelplekken tonen dat Lokale Helden gedragen wordt door iedereen in de drie gemeenten: een kunstgalerij, kerken, golfclub, museum, schoenwinkel, kledingwinkel, opnamestudio, dorpshuis, jeugdhuis, pannenkoekenhuis, café, huiskamer, enz. Redenen genoeg om ons met de hoofdprijs van 1.500 euro te belonen.

Benieuwd wat dat gaat geven op vrijdag 28 april? Surf snel naar www.lokalehelden.be en ontdek het gevarieerde programma!

En of onze organisatoren blij zijn met hun prijs? Wat denk je zelf?

Nieuwsoverzicht
Lokale helden

Openingsuren & contact

vrijetijdsloket

adres
Hondsmarkt 22870 Puurs
Tel. tel.
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be