START to SING!

Mind The Voice motiveert met START to SING graag jonge startende zangers en zangeresjes om te dùrven hun stem te laten horen. Soms is de drempel nog iets te hoog om helemaal in je eentje te durven zingen, òf misschien vind je het gewoon veel leuker om te zingen in groep? Zingen bij START to SING is niet helemaal hetzelfde als zingen in een koor, want naast leren zingen gaan we dieper in op ...

Wanneer

  • ma 15 oktober 2018
    -
    ma 10 juni 2019

Waar

naam
Mind The Voice
adres
Lippeloseweg 442890 Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands)

Contact

Telefoon
032980494
e-mail
info@mindthevoice.be
website
http://www.mindthevoice.be

Info

Mind The Voice motiveert met START to SING graag jonge startende zangers en zangeresjes om te dùrven hun stem te laten horen. Soms is de drempel nog iets te hoog om helemaal in je eentje te durven zingen, òf misschien vind je het gewoon veel leuker om te zingen in groep?

Zingen bij START to SING is niet helemaal hetzelfde als zingen in een koor, want naast leren zingen gaan we dieper in op zang-en ademhalingstechnieken volgens de Mind The Voice-methode. De kids leren technieken om om te gaan met eventuele faalangst en tips & tricks om hun zelfvertrouwen te boosten. Daarbovenop werken we aan het vergroten van het muzikale gevoel, ritmiek en stimuleren we de jongeren hun creativiteit.

START TO SING is een mix van zingen en muziek, gekruid met een portie durf en coaching, overgoten met lots of fun & happiness!

Wat?
- 1uur per week zang-en performanceles
groepsles
- initiatie zangtechnieken volgens de Mind The Voice-methode
- boosten van het zelfvertrouwen
- zingen van leuke popsongs
- performance coaching (leren zingen met micro, combinatie zingen en performen, podiumprésence)
- live–optreden voor vrienden en familie

Schrijf je in via info@mindthevoice.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten