Repair Café Klein-Brabant

Deze informatie is niet meer actueel!
Een Repair Café is een gratis bijeenkomst waar buurtbewoners elkaar vrijwillig helpen bij het herstellen van allerhande voorwerpen. Alle spullen waar iets aan hapert zijn welkom: van klein elektro, meubelen, kleding tot fietsen en PC's. Kennis, Gereedschap en herstelmateriaal staan ter beschikking. Een Repair Café is goed voor het milieu, je portemonnee en je ontmoet er mensen uit je buurt. ...

Wanneer

  • za 21 april 2018
    van 14.00u tot 17.00u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Dorpshuis Vrededaal
adres
L. Van Kerckhovenstraat 12870 Puurs-Sint-Amands

Info

Een Repair Café is een gratis bijeenkomst waar buurtbewoners elkaar vrijwillig helpen bij het herstellen van allerhande voorwerpen. Alle spullen waar iets aan hapert zijn welkom: van klein elektro, meubelen, kleding tot fietsen en PC's. Kennis, Gereedschap en herstelmateriaal staan ter beschikking. Een Repair Café is goed voor het milieu, je portemonnee en je ontmoet er mensen uit je buurt. Ben je goed geholpen? Een vrije bijdrage stelt ons in staat om dit te blijven organiseren.

Tijdens het Repair Café is er ook een Geefplein. Op het geefplein mag je gratis spullen meenemen, ook als je zelf met lege handen komt. Heb je gebruiksvoorwerpen, speelgoed, mooie kleding, of andere zaken die je zelf niet meer gebruikt, maar dat iemand anders nog jaren kan gebruiken, dan mag je dat ter plaatse schenken aan de geeftafel. Start dus op tijd met ontspullen en maak iemand anders gelukkig met wat jij teveel hebt. Wat overblijft wordt aan de kringwinkel geschonken. (grote en zware stukken breng je best ineens naar de kringwinkel)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten