Eerlijk ontbijt en film "Land Grabbing"

Deze informatie is niet meer actueel!
Er is sprake van landroof in die gevallen waar nationale overheden land laten kopen of pachten door nationale en/of internationale investeerders ten koste van de bestaanszekerheid van lokale be-volkingen. Bij hun oprichting in 1945 veroordeelden de Verenigde Naties (VN) de gesel van het kolonialisme. Koloniale praktijken zijn vandaag meer dan ooit mede oorzaak van honger EN van migratie = ...

Wanneer

  • zo 12 november 2017
    van 09.00u tot 12.30u

Waar

naam
Romerohuis
adres
Rijweg 110B2870 Puurs

Contact

Telefoon
03/289.65.81
e-mail
fons.heirbaut@telenet.be

Info

Er is sprake van landroof in die gevallen waar nationale overheden land laten kopen of pachten door nationale en/of internationale investeerders ten koste van de bestaanszekerheid van lokale be-volkingen.
Bij hun oprichting in 1945 veroordeelden de Verenigde Naties (VN) de gesel van het kolonialisme. Koloniale praktijken zijn vandaag meer dan ooit mede oorzaak van honger EN van migratie = gedwongen weg-trekken van uw land op zoek naar toekomst elders.

Op zondag 12 november nodigt CBB samen met Transitie Vaartland uit in het Romerohuis, Rijweg 110B, Puurs voor een ontbijt – leervoormiddag over het nieuwe grootschalige stelen maar vooral ook samen zoeken naar het mee toekomst maken voor bio land- en tuinbouw door o.m. “De landgenoten. “
Gezinsvriendelijk (H)eerlijk ontbijt om 9.00u (kostendelend) gevolgd door filmvoorstelling: “Landgrabbing” van Kurt Langbein met nagesprek en mogelijkheid tot deelname aan opvolging ten lande.
Opvang wordt voorzien voor kinderen jonger dan 12 jaar.
Inschrijven met aantal volwassenen en aantal kinderen -12 voor 10 november bij: fons.heirbaut@telenet.be
Einde rond 12.30u!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Land Grabbing

Categorie

Organisatie

naam
Christelijke Basisbeweging (CBB) vzw

Jouw activiteit op deze pagina
en in Puur Magazine?

Registreer je activiteit via www.uitdatabank.be. Meer informatie vind je op www.allesoveruitdatabank.be.