Opleiding blaasinstrument

Onze opleiding is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen; voor mensen zonder voorkennis en voor muzikanten die zich willen omscholen; kortweg: voor iedereen! Momenteel bieden wij opleidingen aan voor volgende instrumenten: klarinet, altsaxofoon, tenorsaxofoon, trompet, cornet, trombone, hoorn, althoorn, bariton, tuba en bastuba. Staat je instrument van voorkeur er niet tussen? Aarzel ...

Wanneer

 • vr 01 september 2017
  -
  za 30 juni 2018
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  van 18u tot 20u.
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Dorpshuis Vrededaal
adres
L. Van Kerckhovenstraat 1- Kalfort2870 Puurs

Info

Onze opleiding is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen; voor mensen zonder voorkennis en voor muzikanten die zich willen omscholen; kortweg: voor iedereen! Momenteel bieden wij opleidingen aan voor volgende instrumenten: klarinet, altsaxofoon, tenorsaxofoon, trompet, cornet, trombone, hoorn, althoorn, bariton, tuba en bastuba. Staat je instrument van voorkeur er niet tussen? Aarzel niet om ons te contacteren!

De lessen vinden plaats op vrijdagavond in dorpshuis Vrededaal (L. Van Kerckhovenstraat 1, 2870 Puurs - Kalfort) of op zondagvoormiddag in CC de Kollebloem (Kloosterhof 1, 2870 Puurs).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten

Categorie

Organisatie

naam
Harmonieorkest Concordiavrienden

Jouw activiteit op deze pagina
en in Puur Magazine?

Registreer je activiteit via www.uitdatabank.be. Meer informatie vind je op www.allesoveruitdatabank.be.