Aspe 2: Het dodelijk jubileum

Deze informatie is niet meer actueel!
Herbert Flack is opnieuw hoofdinspecteur Van In in het theater!

Wanneer

  • zo 25 maart 2018
    van 15.00u tot 16.30u

Prijs

€ 25,00 (21 euro abonnementsprijs / 22 euro koritngsprijs (voordeelpas bib / -18j - +60j / lerarenkaart) / 25 euro basisprijs)

Waar

naam
THEATERZAAL DE KOLLEBLOEM
adres
Kloosterhof 22870 Puurs

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be

Info

Klaar voor een spannende theateravond waarin jij zélf een rol krijgt? Zet je schrap voor Aspe 2 - Het Dodelijke Jubileum. Het podium verandert van een feestlocatie in een plaats delict. En jij bent getuige van een jubileumviering waar een dode valt. Hoofdinspecteur Van In (Herbert Flack) en assistent De Swaef (Jelle Cleymans) zijn direct ter plaatse om de moord te onderzoeken – en ook commissaris Van Nuffel (Frans Maas) tekent present. Zij schakelen jouw hulp in. Want was jij eerst nog bezoeker van een feestje? Dan word je straks misschien wel opgeroepen als getuige in een moordzaak.

Dit spannende verhaal draagt de kwaliteitsstempel van misdaadauteur Pieter Aspe. Zijn eerste voorstelling Moord in het theater lokte liefst 40.000 bezoekers naar de zalen.

Productie: Uitgezonderd.
Regie: Frank Van Laecke
Cast: Herbert Flack, Jelle Cleymans, Frans Maas, Mathias Vergels, Peter Thyssen, Katelijne Verbeke, Helle Vanderheyden en Pieter Klinck.Alle activiteiten